fotoSample fotoSample2

wie zijn wij


Wij zijn een moderne
tandprothetische praktijk die gespecialiseerd is in het aanmeten en vervaardigen van alle uit de mond te nemen prothetische voorzieningen zonder dat daar een verwijzing van bijvoorbeeld een tandarts voor nodig is.

Wat doen wij

  • Aanmeten/vervaardigen van gebitprotheses al dan niet op implantaten.
  • Aanmeten/vervaardigen van gedeeltelijke protheses.
  • Reparatie/Rebasen huidige prothese
  • Mondbeschermers/tandenknarsbitje

Bel me terug

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u binnen 24 uur terug.

www.sportsafe.nl

dsc00073.jpg - 1.75 MB

Sportsafe is onderdeel van ons bedrijf. Een online winkel waar u speciaal op maat gemaakte sportbitjes of tandenknars bitjes kunt bestellen.

 

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van gebitsprotheses al dan niet op implantaten ( klikgebit ).  

Alles onder één dak en één aanspreekpunt. Wel zo prettig voor u!

Wij hebben een uiterst goede relatie opgebouwd met diverse implantologen, kaakchirurgen en tandartsen. Dit zijn collega's die tijdens het traject van eigen tanden naar een prothese nodig kunnen zijn.

Een kunstgebit gaat gemiddeld acht tot tien jaar mee. Bij het ouder worden verandert de vorm van de kaak, de kaak slinkt en het kunstgebit gaat schuiven en veroorzaakt pijn. Soms veroorzaakt een slecht zittend kunstgebit zelfs klachten zoals hoofdpijn, oorpijn of pijn in het kaakgewricht. Om deze problemen te voorkomen adviseert Belinda Straka-Poll u uw kunstgebit om de twee jaar te laten controleren. Stapt u dus gerust eens binnen voor een gratis en vrijblijvend advies.

 

 

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BA Tandprothetiek, Laan van Meerdervoort 1689, 2555 BT Den Haag